Γεια σας! Είμαι η Sushi, μια καφετή, όχι ιδιαίτερα όμορφη γατούλα, που μένει όμως αξέχαστη με το στυλ της. Φοράω πάντα κάτι στο λαιμό μου, ροζ παπιγιόν, ένα κόκκινο πουά φιογκάκι, ένα λευκό λουράκι με γυαλιστερές πετρούλες ή ότι άλλο ιδιαίτερο αξεσουάρ βρω στην αγορά που μπορεί να με κάνει χαριτωμένη. Αν και ξέρω ότι το μεγαλύτερο όπλο μου  στον στίβο της γοητείας είναι το νάζι μου. Α! Όλα και όλα, στο νάζι δεν με ξεπερνάει καμιά.

Αντίστοιχα, σε μια γυναίκα θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ατού της είναι το χαμόγελό της. Ξέρω, θα μου πείτε κλισέ. Κι όμως είναι από αυτά τα κλισέ που για κάποιο λόγο γίνανε κλισέ. Ισχύει!!! Πιστέψτε το και φορέστε το!

Ως γάτα έχω την περιέργεια να κυκλοφορώ αρκετά και να παρατηρώ τους ανθρώπους. Τους αγαπάω τους ανθρώπους και ας μην αγαπάνε πάντα οι ίδιοι τον εαυτό τους. Και ιδιαίτερα οι γυναίκες που καταπιέζονται μέσα σε ρούχα κορσέδες, σε στενά παπούτσια, σε σφιχτές αλογοουρές με ή χωρίς τόνους τσιμπιδάκια να καρφώνουν το κρανίο τους. Να παθαίνουν αλλεργία από φτηνά καλλυντικά, που συνεχίζουν βέβαια να φοράνε σε τεράστιες ποσότητες, μήπως και δημιουργήσουν μια μάσκα ενός καλύτερου εαυτού, που δυστυχώς δεν είναι φτιαγμένη από ανεξίτηλα υλικά και πολύ σύντομα καταρρέει αφήνοντας εκτεθειμένο τον χειρότερο εαυτό. 

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες εκεί έξω καταλαβαίνετε πολύ καλά τι λέω! Αυτές που δεν καταλαβαίνετε είστε αυτές που δεν πέσατε ποτέ στην παγίδα να πλασάρετε στον κόσμο μια  δήθεν καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι είστε αρκετά ευχαριστημένες με αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη σας, είτε ότι δεν βλέπετε ποτέ τον καθρέφτη σας. Η πρώτη κατηγορία είναι σπάνια ενώ η δεύτερη στο φτωχό μου μυαλουδάκι φαντάζει εξίσου προβληματική. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε φτιαγμένοι από ένα σώμα, ένα μυαλό και μια ψυχή και οφείλουμε, κατ’ εμέ τουλάχιστον, να  φροντίζουμε και τα τρία.

Η φιλοσοφία μου απέναντι στη ζωή είναι ίδια με αυτήν απέναντι στη μόδα. Φοράμε ότι μας κάνει να χαμογελάμε! Συμπεριφορές, ανθρώπους, δουλειές, καταστάσεις, ρούχα! Αν κάτι δεν μας κάνει χαρούμενες τότε απλά δεν το φοράμε! Δεν μένουμε με ανθρώπους που μας κάνουν να κατσουφιάζουμε. Ελάτε τώρα, όλοι έχετε ακούσει για τους τοξικούς ανθρώπους πλέον, καμιά δικαιολογία. Αντιστοίχως δεν μένουμε σε μίζερες δουλειές. Χρειαζόμαστε ένα καλό λόγο να σηκωνόμαστε το πρωί από το κρεβάτι μας. Δεν βάζουμε τοξίνες ούτε στο σώμα μας. Προσέχουμε τη διατροφή μας και κινούμαστε. Περνάμε θετικά μηνύματα στους άλλους και κυρίως στον εαυτό μας. Και πάνω από όλα, φοράμε παντού και πάντα τα καλά μας! Γιατί όταν νιώθουμε ωραίες, είμαστε ωραίες! Και αυτό δεν είναι το ζητούμενο της μόδας;

Φορέστε λοιπόν τον εαυτό σας, τον μοναδικό εαυτό σας και βγείτε έξω να τον γιορτάσετε. Η διαφορετικότητα έγινε επιπλέον μόδα και ποτέ άλλοτε η μόδα δεν ήταν τόσο γοητευτική!

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ!