Μενού
Καλάθι Αγορών

Κέρδισε -10% Έκπτωση, κάνοντας εγγραφή στη  ❤️ Sushi ❤️ Θα μαθαίνεις πρώτη όλα τα ΝΕΑ & θα κερδίζεις ΔΩΡΑ!

Τρόποι Πληρωμής

Στη Sushi’s Closet μπορείτε να κάνετε όλες σας τις αγορές από αυτή την σελίδα και να πληρώνετε με τους εξής τρόπους (χωρίς επιπλέον χρέωση):

  • Πιστωτικές ή/και Χρεωστικές Κάρτες μέσω του τραπεζικού περιβάλλοντος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • Πιστωτικές ή/και Χρεωστικές Κάρτες Visa, Maestro, Diners, American Express, Bancontract [μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της Viva Wallet]
  • PayPal [μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της PayPal]
  • Αντικαταβολή [πληρώνετε στο Courier αφού πρώτα παραλάβετε τα προϊόντα]
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Sushi [Τράπεζα Πειραιώς & Τράπεζα Alpha]

Η Sushi’s Closet έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις προκειμένου να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για τα δεδομένα σας. Ο ιστότοπος www.sushiscloset.gr χρησιμοποιεί πρωτόκολλο SSL για την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι προσωπικές πληροφορίες, όπως δεδομένα πιστωτικής κάρτας, όνομα και διευθύνσεις, κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλάξουν κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι πλέον ένα παγκόσμιο πρότυπο Διαδικτύου για την πιστοποίηση ιστοσελίδων σε χρήστες του Διαδικτύου και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών Διαδικτύου και διακομιστών Ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό του αποστολέα και να αποκωδικοποιούνται από το λογισμικό του παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω πρωτοκόλλου SSL προστατεύονται από μηχανισμό που επαληθεύει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά τη μεταφορά.