Καλωσήρθες 2023!

Πάει ο παολιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά! ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια, με χαρά!

Καλωσορίζουμε το 2023! Ας είναι ο χρόνος που θα χαρίσει αγάπη, υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία! Ας τον ζήσουμε!!!

Πολλά δώρα και εκπλήξεις περιμένουν τις φίλες της Sushi, μαζί με τις νέες παραλαβές για έντονες, πολύχρωμες, εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακριβώς όπως επιτάσσει η μόδα F/W 23′.

Ακολουθήστε μας στα Social Media: F @sushiscloset   In @sushis_closet για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ.

SALES: Οι εκπτώσεις  συνεχίζονται έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Θα βρείτε προϊόντα σε ΕΚΠΤΩΣΗ από 10-50% καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ΕΔΩ

Νέα προϊόντα θα μπαίνουν καθημερινά σε αυτή την κατηγορία, οπότε να επισκέπτεστε συχνά την ενότητα SALES.

Η Sushi λατρεύει τα Δώρα και τις Εκπλήξεις!

Η Sushi υποδέχεται κάθε μήνα με μια 24ωρη προσφορά!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Χρησιμοποιήστε στο Καλάθι των Αγορών σας ή αναφέρετε στις τηλεφωνικές σας παραγγελίες τον Κωδικό: LOVE DRESS και θα έχετε 50% επιπλέον μείωση τιμής, σε όλα τα φορέματα της Sushi. Η χρήση της προσφοράς ισχύει για 24 ώρες και αφορά την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου! Κωδικός: LOVE DRESS.

Ενημερώνεστε για τις προσφορές, μέσω του Newsletter που φτάνει στο Ηλεκτρονικό σας σπίτι από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας. Μην ξεχνάτε να κοιτάτε το ταχυδρομείο σας κάθε 1η του μήνα!

Αν είστε ανυπόμονες, μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter και εκτός από τα Νέα της Sushi και όλα τα Νέα από τον κόσμο της μόδας, θα έχετε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στις επόμενες αγορές σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθείτε τη Sushi στους Social Λογαριασμούς της και να μαθαίνετε πρώτες για όλες τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Της Sushi της αρέσει να κάνει ΔΩΡΑΚΙΑ στις διαδικτυακές της φίλες.    Η Sushi's Closet χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Στοιχεία μόνο για να σας αποστέλλει Επικοινωνιακό Υλικό και για κανέναν άλλο σκοπό, ούτε τα διαθέτει σε τρίτους.

    *Αν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, η Sushi θα γνωρίζει πότε γιορτάζετε και θα μπορεί να σας στέλνει τις ευχές της για μια όμορφη ζωή μαζί με επιπλέον ΔΩΡΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
    [Η Sushi's Closet δεσμεύεται ότι χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για τον σκοπό που αναγράφεται και δεν τα διαθέτει σε τρίτους.]