Καλωσήρθες Μάϊε!

Καλωσορίζουμε άλλον ένα μήνα που φέρνει την Άνοιξη, χωρίς να έχει φύγει από πάνω μας η σκιά του πολέμου. Ας ελπίσουμε τα λουλούδια εκτός από τους αγρούς να ανθίσουν και στις ψυχές όλων!

Ο Μάϊος είναι ο μήνας γενεθίων της Sushi! Η Sushi γίνεται 2 ετών και για να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που της δείξατε θα σας κάνει πολλά δώρα. Κάντε κοινοποίηση τα live που θα βρεiτε στα Social Media: F @sushiscloset   In @sushis_closet και κερδίστε πολλά δώρα!!!

Μην χάσετε τα Live μας  κάθε Παρασκευή στις 3:00μ.μ.!

SALES: Οι εκπτώσεις  συνεχίζονται έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Θα βρείτε προϊόντα σε ΕΚΠΤΩΣΗ από 10-50% καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ΕΔΩ

Νέα προϊόντα θα μπαίνουν καθημερινά σε αυτή την κατηγορία, οπότε να επισκέπτεστε συχνά την ενότητα SALES.

Η Sushi λατρεύει τα Δώρα και τις Εκπλήξεις!

Η Sushi υποδέχεται κάθε μήνα με μια 24ωρη προσφορά!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΑΪΟΥ: Εκμεταλλευτείτε την έκπτωση της 1ης Μαϊου και αποκτήστε τα φορέματα στη μισή τιμή, με έκπτωση 50%!!! Κωδικός: ΜΑΙΟΣ.

Ενημερώνεστε για τις προσφορές, μέσω του Newsletter που φτάνει στο Ηλεκτρονικό σας σπίτι από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας. Μην ξεχνάτε να κοιτάτε το ταχυδρομείο σας κάθε 1η του μήνα!

Αν είστε ανυπόμονες, μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter και εκτός από τα Νέα της Sushi και όλα τα Νέα από τον κόσμο της μόδας, θα έχετε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στις επόμενες αγορές σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθείτε τη Sushi στους Social Λογαριασμούς της και να μαθαίνετε πρώτες για όλες τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Της Sushi της αρέσει να κάνει ΔΩΡΑΚΙΑ στις διαδικτυακές της φίλες.    Η Sushi's Closet χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Στοιχεία μόνο για να σας αποστέλλει Επικοινωνιακό Υλικό και για κανέναν άλλο σκοπό, ούτε τα διαθέτει σε τρίτους.

    *Αν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, η Sushi θα γνωρίζει πότε γιορτάζετε και θα μπορεί να σας στέλνει τις ευχές της για μια όμορφη ζωή μαζί με επιπλέον ΔΩΡΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
    [Η Sushi's Closet δεσμεύεται ότι χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για τον σκοπό που αναγράφεται και δεν τα διαθέτει σε τρίτους.]