Υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο!

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε ξανά για τάσεις και αυτό που διδασκόμαστε είναι να εκτιμάμε τη μόδα που συναρπάζει! Η ενδυματολογική πανοπλία της νέας σεζόν είναι τόσο εκλεκτική όσο και ευέλικτη, για να προσαρμόζεται στην προσωπικότητα και το lifestyle κάθε γυναίκας. Απολαύστε λοιπόν το παιχνίδι με το μόδα και επιλέξτε μόνο ότι σας κάνει να χαμογελάτε!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:  Την 1η Οκτωβρίου και για 24 ώρες μπορείτε να αποκτήσετε ένα ή περισσότερα από τα κομμάτα της Συλλογής με Παπούτσια της Sushi με επιπλέον έκπτωση 50%. Χρησιμοποιήστε τον Κωδικό: LOVE SHOES

 

SALES: Οι εκπτώσεις σε όλα τα καλοκαιρινά κομμάτια συνεχίζονται έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Θα βρείτε Προϊόντα σε ΕΚΠΤΩΣΗ από 10-50% καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ΕΔΩ

Νέα προϊόντα θα μπαίνουν καθημερινά σε αυτή την κατηγορία, οπότε να επισκέπτεστε συχνά την ενότητα SALES.

Η Sushi λατρεύει τα Δώρα και τις Εκπλήξεις!

Για να ευχαριστήσει τις νέες της φίλες, όλες εσάς, κάθε 1η του μήνα επιλέγει ένα ή περισσότερα από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας της και σας το προσφέρει με μεγάλη ΕΚΠΤΩΣΗ.

Ενημερώνεστε μέσω του Newsletter που φτάνει στο Ηλεκτρονικό σας σπίτι από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας. Μην ξεχνάτε να κοιτάτε το ταχυδρομείο σας κάθε 1η του μήνα!

Αν είστε ανυπόμονες, μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter και εκτός από τα Νέα της Sushi και όλα τα Νέα από τον κόσμο της μόδας, θα έχετε 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στις επόμενες αγορές σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθείτε τη Sushi στους Social Λογαριασμούς της και να μαθαίνετε πρώτες για όλες τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Της Sushi της αρέσει να κάνει ΔΩΡΑΚΙΑ στις διαδικτυακές της φίλες.    Η Sushi's Closet χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Στοιχεία μόνο για να σας αποστέλλει Επικοινωνιακό Υλικό και για κανέναν άλλο σκοπό, ούτε τα διαθέτει σε τρίτους.

    *Αν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, η Sushi θα γνωρίζει πότε γιορτάζετε και θα μπορεί να σας στέλνει τις ευχές της για μια όμορφη ζωή μαζί με επιπλέον ΔΩΡΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
    [Η Sushi's Closet δεσμεύεται ότι χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για τον σκοπό που αναγράφεται και δεν τα διαθέτει σε τρίτους.]