Η Sushi λατρεύει τα Δώρα και τις Εκπλήξεις!

Για να ευχαριστήσει τις νέες της φίλες, όλες εσάς, κάθε 1η του μήνα θα επιλέγει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας της και θα σας το προσφέρει με ΕΚΠΤΩΣΗ.

ΔΩΡΟ ΙΟΥΛΙΟΥ: Βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού. Ένα Καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα, όπου για πολλές το όνειρο των διακοπών, θα παραμείνει όνειρο. Η Sushi ως γατούλα της πόλης συμμερίζεται και συμπάσχει με όλες εσάς.  Γι’ αυτό σας προσφέρει για 24 ώρες ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε όλες τις αγορές σας. Χρησιμοποιήστε το Κουπόνι στο Καλάθι, αφού έχετε επιλέξει τις αγορές σας, γράφοντας τη λέξη JULY.

Αν δεν προλάβετε την Προσφορά των 24 ωρών, η Sushi σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ότι σας αρέσει από την Ντουλάπα της με ΕΚΠΤΩΣΗ 30% για ολόκληρο τον Ιούλιο. Χρησιμοποιήστε το Κουπόνι: LOVEJULY.

Αν είστε ανυπόμονες, μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter και εκτός από τα Νέα της Sushi και όλα τα Νέα από τον κόσμο της μόδας, θα έχετε ΕΚΠΤΩΣΗ στις επόμενες αγορές σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθείτε τη Sushi στους Social Λογαριασμούς της και να μαθαίνετε πρώτοι για όλες τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Της Sushi της αρέσει να κάνει ΔΩΡΑΚΙΑ στις διαδικτυακές της φίλες.Η Sushi's Closet χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Στοιχεία μόνο για να σας αποστέλλει Επικοινωνιακό Υλικό και για κανέναν άλλο σκοπό, ούτε τα διαθέτει σε τρίτους.

*Αν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, η Sushi θα γνωρίζει πότε γιορτάζετε και θα μπορεί να σας στέλνει τις ευχές της για μια όμορφη ζωή μαζί με επιπλέον ΔΩΡΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
[Η Sushi's Closet δεσμεύεται ότι χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για τον σκοπό που αναγράφεται και δεν τα διαθέτει σε τρίτους.]