Μενού
Καλάθι Αγορών

Εμείς

Εμείς

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΔΑΣ!

Fashion portal: Πλατφόρμα Φιλοξενίας Νέων  Ελλήνων Σχεδιαστών & Ηλεκτρονικό κατάστημα Μόδας που προσφέρει στυλιστικές συμβουλές.
Η χαριτωμένη γατούλα Sushi διαλέγει για την ντουλάπα της, συγκεκριμένους κωδικούς από Ρούχα, Παπούτσια, Τσάντες και Αξεσουάρ και τα φέρνει στη δική σας ντουλάπα με ένα απλό ΚΛΙΚ. Για τον σκοπό αυτό επιλέγονται Νέοι Έλληνες Σχεδιαστές &  Ελληνικές Εταιρίες που πληρούν τις προδιαγραφές της   Sushi.

 • Σεβασμός στο περιβάλλον: Τα υλικά που  χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ενδυμάτων  προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο  φιλικά για το περιβάλλον. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέων προτάσεων βιώσιμης μόδας που μπορούν να έρθουν στην πόρτα σας με χαμηλό κόστος. Στην περιγραφή των προϊόντων θα βρείτε αναλυτικά την σύνθεση των υφασμάτων έτσι ώστε να γνωρίζετε κι εσείς τι ακριβώς φοράτε. Επιλέξτε υπεύθυνα!

  • Αγάπη για τον Άνθρωπο, Θαυμασμός στην Γυναίκα: Έχοντας ως γνώμονα την πολυποικιλότητα και  πολυμορφία του ανθρώπινου είδους επιλέγουμε ρούχα που να απευθύνονται όχι σε συγκεκριμένα πρότυπα αλλά σε διαφορετικούς ανθρώπους, είτε ως προς τον σωματότυπο, είτε ως προς την προσωπικότητα. Ενθαρρύνουμε τις γυναίκες, αντί να  καταπιέζονται για να χωρέσουν μέσα σε καθορισμένες από άλλους φόρμες, να τονίζουν την διαφορετικότητά τους γιατί αυτή είναι που τις κάνει μοναδικές!
  • Αναζήτηση της ποιότητας, αποφυγή Fast Fashion:  Απορρίπτοντας τις οικονομικές λύσεις που προσφέρουν μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που  ακολουθούν πρακτικές ρούχων που κατασκευάζονται σε χώρες με φτηνά εργατικά χέρια (βλ. Ασία) ή την εισαγωγή φτηνών έτοιμων ρούχων αμφιβόλου ποιότητας και ταυτότητας από συγκεκριμένες αγορές που έχουν κατακλείσει την αγορά (βλ. Κίνα ή Βουλγαρία), εμείς εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε την ελληνική βιομηχανία μόδας. Επιλέγουμε σχέδια και κατασκευή ρούχων που πραγματοποιείται από το ταλαντούχο έμψυχο δυναμικό της χώρας μας. Στόχος μας η στήριξη και προβολή της δουλειάς νέων Ελλήνων Σχεδιαστών αλλά και Ελληνικών Βιοτεχνιών. Στην περιγραφή των ρούχων θα βρείτε την ακριβή προέλευση, το Brand Name, αυτών που αγοράζετε. Στηρίζουμε Ελλάδα!

         • Υψηλή Αισθητική: Προσπαθώντας να αποφύγουμε τα μειονεκτήματα της Fast Fashion σχετικά με την ομοιομορφία των ρούχων, επιλέγουμε κωδικούς που αποπνέουν artistic αισθητική και διαφοροποιούνται από το σύνολο. Όπου είναι εφικτό επιλέγουμε χειροποίητες μοναδικές λύσεις. Στόχος μας το κάθε ρούχο ή αξεσουάρ να χαρακτηρίζει την κάθε μία γυναίκα, ξεχωριστά. Εσείς απλά επιλέξτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε ΕΣΕΙΣ!         …Η μόδα έχει νόημα μόνο όταν μας κάνει να χαμογελάμε!                      Οι επιλογές της Sushi έχουν πάνω τους ένα διακριτικό μοτίφ, μια μικρή γάτα, την ίδια τη Sushi, για να μπορείτε να τα ξεχωρίζετε αλλά και για να σας θυμίζουν ότι η μόδα είναι απλά ένα παιχνίδι!

         Η Sushi επίσης ξέρει να δίνει στυλιστικές συμβουλές και να σας βγάζει από την δύσκολη θέση σε κάθε περίπτωση, είτε έχετε να πάτε σε μια εκδήλωση είτε θέλετε να ανανεώσετε – οργανώσετε την ντουλάπα σας. Στείλτε της απλά τα ερωτήματά σας με λίγες πληροφορίες για εσάς (πως είστε, τι σας αρέσει κλπ) και θα χαρεί να σας βοηθήσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

         Η Sushi διαθέτει και φυσικό χώρο που λειτουργεί ως showroom για όσες από εσάς θέλετε να επισκεφτείτε την ντουλάπα της για να δείτε όλα τα προϊόντα μόδας από κοντά.

         Επισκεφτείτε μας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στην διεύθυνση:

         SUSHI’S CLOSET SHOWROOM: ΜΠΑΡΟΥΞΗ 4, Τ.Κ. 121.36, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΤΤΙΚΗΣ

         ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 211.013.2816


         BIO & TAXIS BIO                   

         Bio:

         Η Sushi’s Closet ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 από την Ευτυχία Αργυροπούλου. Η Ευτυχία έχει σπουδάσει Οικονομικά, Επικοινωνία και Καλές Τέχνες. Υπογράφει διάφορα projects ως Artistic Director και έχει ως γνώμονα σε επαγγελματικό & προσωπικό επίπεδο την Αισθητική. Ως σύγχρονη γυναίκα έχει αναπτύξει έντονες ευαισθησίες σχετικά με το περιβάλλον αλλά και την ανθρώπινη υπόσταση!


         Taxis Bio:

         Sushi’s Closet

         ΑΦΜ: 061169741 – ΔΟΥ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

         Αρ. ΓΕΜΗ: 193934/21.02.20

         Δραστηριότητα: Ηλεκτρονικό Εμπόριο

         Διεύθυνση: Μπαρουξή 4 – Τ.Κ. 121 36 – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ