Μενού
Καλάθι Αγορών

Κέρδισε -10% Έκπτωση, κάνοντας εγγραφή στη  ❤️ Sushi ❤️ Θα μαθαίνεις πρώτη όλα τα ΝΕΑ & θα κερδίζεις ΔΩΡΑ!

Καπέλα

Title
SKU: M23-140O
Καπέλο τύπου Panama από χαρτόψαθο.Βάμμενο με ανεξίτηλα χρώματα σε μαύρη απόχρωση.Σατέν μαύρη κορδέλα περιμετρικά.Περιμετρικά αλυσίδες απο ατσάλι σε ασημί χρώμα.Κεντρικό διακοσμητικό ονεριοπαγίδα από ατσάλι, σε ασημί χρώμα.Διπλές αλυσίδες από ατσάλι, ασημί χρώματος, σε κάθε πλευρά.Διακοσμητικός κρίκο..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,97€
SKU: M23-130O
Καπέλο τύπου Panama από χαρτόψαθο.Σατέν λευκή κορδέλα περιμετρικά.Περιμετρικά κρικάκια απο ορείχαλκο σε χρυσό χρώμα.Αλυσίδες από ατσάλι σε χρυσό χρώμα ( δύο σε κάθε πλευρά).Κεντρικό διακοσμητικό φτερό από ορείχαλκο σε χρυσό χρώμα.Παραμάνες και παλαιωμένο φλουρί στα πλαϊνά.Εσωτερικό κορδόνι ώστε να ρ..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,97€
SKU: M23-120Ο
Καπέλο τύπου Panama από χαρτόψαθο.Βάμμενο με ανεξίτηλα χρώματα σε γαλάζια απόχρωση.Σατέν γαλάζια κορδέλα περιμετρικά.Αλυσίδα από ατσάλι και πέρλες στη βάση. Πέρλες σε λευκό χρώμα περιμετρικά στο γείσο και στο κεντρικό διακοσμητικό.Παλαιωμένα φλουριά στο γείσο περιμέτρικα.Κρικάκια απο ατσάλι στη κορ..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,97€
SKU: M23-110O
Καπέλο τύπου Panama από χαρτόψαθο.Βάμμενο με ανεξίτηλα χρώματα σε καφέ απόχρωση.Σατέν λευκή κορδέλα περιμετρικά που καταληγεί σε φιόγκο στο πίσω μέρος.Περιμετρικά κρικάκια απο ορείχαλκο σε χρυσό χρώμα.Πέρλες σε λευκό χρώμα περιμετρικά στο γείσο.Κεντρικό διακοσμητικό από ατσάλι, σε λευκό χρώμα.Παραμά..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,97€
SKU: M23-100Ο
Bucket καπέλο υφασμάτινο σε λιλά χρώμα.Αλυσίδα σε ασημί χρώμα περιμετρικά.Διακοσμητικές παραμάνες με φλουριά παλαιωμένα και πέρλες λευκές.Αλυσίδα αποσπώμενη ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε το καπέλο στην πλάτη.Ανοίγματα για να περνάει αέρας περιμετρικά.Χειροποίητο και μοναδικό προϊόν...
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,58€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)